contact | harrietmaris@lichthuys.nl | +31 (0) 30 767 05 64

NIEUWS

Woonzorgcentrum Paasberg verkocht

DrieGasthuizenGroep, een zorgorganisatie voor senioren in Arnhem, heeft begin april het voormalig woonzorgcentrum Paasberg verkocht aan een particuliere belegger. Het gebouw was niet langer geschikt voor de uitvoering van de missie van DrieGasthuizenGroep om (nieuwe) woonzorgstudio’s, zorgvriendelijke appartementen en groepswoningen te bouwen die geschikt zijn voor kleinschalig wonen en het verlenen van zwaardere zorg.

Lichthuys heeft als interne procesbegeleider dit gestructureerde verkoopproces begeleid. In dit proces is er met bewoners, de cliëntenraad, college Sanering, de gemeente, buurtbewoners en geïnteresseerde huurders en kopers afgestemd over het verkoopproces en de bestemmingsmogelijkheden van het complex. Via een gestructureerd verkoopproces, professioneel begeleid door ABC Capital, is de transactie in april afgerond. Afgelopen vrijdag is de opdracht van John Seegers bij DrieGasthuizenGroep naar volle tevredenheid afgerond.

Bent u benieuwd of John Seegers ook iets voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op met Chantal van den Brink via 030-7670564 of direct met John Seegers.