contact | harrietmaris@lichthuys.nl | 0307670564
contact | harrietmaris@lichthuys.nl | +31 (0) 30 767 05 64

Edwin Meulenbelt

Edwin Meulenbelt

“Mijn uitdaging ligt in het realiseren van zaken die anderen voor onmogelijk houden.”

Edwin Meulenbelt is een ambitieus, gedreven, daadkrachtig en resultaatgericht persoon. Van nature is zijn optreden zelfverzekerd, scherp en stevig waardoor Edwin goed in staat is om op overtuigende wijze anderen mee te krijgen in de gewenste richting. Opdrachtgevers waarderen zijn vakmanschap en vermogen om zaken inzichtelijk en overzichtelijk te maken.

Edwin is een ervaren concerncontroller en manager op het gebied van bedrijfsvoering, vastgoed en financiën, bij met name woningcorporaties en zorginstellingen. Vooral bij interim- en veranderopdrachten op het gebied van bedrijfsvoering, control en governance ligt Edwin’s expertise en ervaring. Hij heeft een duidelijke visie op zaken, is vernieuwend en gaat makkelijk contacten aan waarin hij snel het vertrouwen van de ander weet te winnen, mede door het tonen van betrokkenheid en het betrachten van openheid en oprechtheid.

Edwin is een veelzijdig professional met een bedrijfseconomische achtergrond en gecertificeerd door het SIOO voor de leergang Succesvol Besturen.