Lichthuys zoekt jou

Lichthuys zoekt…

… financieel specialisten, probleemoplossers en strategen met ervaring in de non-profit sector.

Lichthuys is een jong en dynamisch bedrijf. Wij dragen met plezier en passie bij aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze opdrachten liggen op het gebied van finance & control, vastgoed en wonen. Soms als adviseur of controller, dan weer als manager of financieel specialist. Altijd uitdagend. 

Heb je een HBO- of WO-diploma met een financiële of bedrijfseconomische achtergrond en vind je het leuk om je kennis en ervaring in te zetten in steeds wisselende omgevingen en vraagstukken? Dan zoeken wij jou!

 

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in ons bureau, dan ontvangen we graag je reactie via deze link.

Spreekt ons profiel jou aan? Wil je samen met ons eens verder praten over verder ontwikkelen en leuke opdrachten uitvoeren? Neem dan voor een nadere kennismaking contact op met ons via 030-7670564 of per mail naar harrietmaris@lichthuys.nl.

Vacatures

Ben jij een ondernemende en commercieel gedreven senior manager en bied jij o.a. ook tegenkracht? Wij zijn op zoek naar een senior manager control & advies mét partnerambities! 

Tegenkracht versterkt intern toezicht. Tegenkracht professionaliseert. Tegenkracht draagt bij aan het realiseren van de ondernemingsdoelstelling.