contact | harrietmaris@lichthuys.nl | +31 (0) 30 767 05 64

John Seegers

“Er is veel meer mogelijk, ook nu al!”

John Seegers is een gedreven, veelzijdige en bekwame professional, iemand met gedegen en actuele kennis op het terrein van control, bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling. Opdrachtgevers typeren John als kundig, veelzijdig en integer. Hij is bekwaam in het oplossen van ingewikkelde vraagstukken onder meer op het gebied van control en bedrijfsvoering (finance & control, treasury, fiscaliteit, ICT en interne zaken). Dankzij zijn brede werkervaring draait John zijn hand niet om voor complexe organisatievraagstukken.

Als ervaren controller en interim- en verandermanager creëert John snel overzicht in complexe situaties, zoals tijdens fusies, reorganisaties of in tijden van crisis. Daarbij weet John goed de verbinding te leggen tussen bestuur en werkvloer, zodat veranderplannen optimaal kunnen ‘landen in de organisatie’. John is een professional met de basis in bedrijfsvoering. Hij studeerde Bedrijfseconomie en Management Consultancy en volgde de opleiding tot Registercontroller in Rotterdam. John blijft zich voortdurend scholen en ontwikkelen, in het kader van ‘permanente educatie’, onder meer via gerenommeerde instellingen als het SIOO en de Erasmus Universiteit alsmede via de beroepsverenigingen waar hij lid van is.

Naast zijn activiteiten als controller en interim- en verandermanager, is John actief als Lid van een Raad van Commissarissen bij een woningcorporatie en als voorzitter van een lokale Rabobank.